Poliitik viis viinapudeli ja valija omavahel kokku (4)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Turvavideost võetud hetk pärast seda, kui majaomanik on hääletusjaoskonnast tagasi toodud. Jaoskonnast naasmise järel saab majaomanik poliitikult pudeli viina, mis oli poliitiku ja valija kinnitusel ostetud valija raha eest.
Turvavideost võetud hetk pärast seda, kui majaomanik on hääletusjaoskonnast tagasi toodud. Jaoskonnast naasmise järel saab majaomanik poliitikult pudeli viina, mis oli poliitiku ja valija kinnitusel ostetud valija raha eest. Foto: Kuvatõmmis

Üks Mustla elanik andis esmaspäeval nii politseile kui Viljandi vallavalitsusele teada, et tema alkoholiga kimpus olevalt isalt võidi hääl osta viinapudeli abil. Hääletaja ja viinaga hääleostmises kahtlustatav poliitik eitavad seda.

Politseile ja vallavalitsusele teatas juhtunust Priit Ritson, kes oma isa Endel Pastaruse majale kinnitatud turvakaamerast oli näinud, kuidas Reformierakonnas kandideerinud ning ka volikokku pääsenud Kairi Kärner sõitis koos ühe mehega tema isa maja hoovile ja vestles isaga.

Esimest korda käisid need inimesed maja juures 10. oktoobril ning uuesti tulid nad 17. oktoobril kella 17.13 ajal. Hoovile sõitmise ajal oli autos veel inimesi, kellest kolm jäid hoovile, ning auto lahkus. Pool tundi hiljem auto naasis, Endel Pastarus väljus autost ja talle anti viinapudel.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles