Viljandi valla senist valitsejat hakati opositsiooni suruma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liikmed otsustasid proovida võimuliidu moodustamist Reformierakonnaga. Fotol on EKRE Viljandi valla esinumber Valmar Haava (vasakul) ja kolmanda tulemuse teinud Väino Viidebaum.
Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna liikmed otsustasid proovida võimuliidu moodustamist Reformierakonnaga. Fotol on EKRE Viljandi valla esinumber Valmar Haava (vasakul) ja kolmanda tulemuse teinud Väino Viidebaum. Foto: Marko Saarm

"Ennuksemäe punker, Kolga-Jaani bussiootekoda ja jalakuju Viiratsi ringristmikule," loetles Viljandi valla Reformierakonna liider Mait Allas Isamaa algatusel ettevõetud projekte, mis said otsustavaks, et Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ja Reformierakond otsustasid omavahel võimukõnelusi alustada.

Kahe poliitilise poole omavaheline kõige selgem lõhe hakkas jooksma valla mainekujunduslike projektide hinnast ja nende hädavajaduse üle otsustamisest. Isamaa liider Alar Karu on seisukohal, et valla mainekujundus on väga tähtis ning ehitusi ei peaks ette võtma vaid hädavajaduse rahuldamiseks, vaid vaatama, et need oleksid ka väga heal kunstilisel tasemel.

Mait Allase hinnangul on aga vaja selles muutust, sest mainekujundusprojektid lähevad vallale liiga kalliks ning olulised tööd jäävad seetõttu tegemata. Juba tänavuse aasta eelarve vastuvõtmise ajal astus Allas loo algul nimetatud ettevõtmiste vastu ja leidis, et raha tuleks panna hoopis Paistu koolimaja katuse ja ventilatsiooni ehitamiseks.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles