EKRE läheb valimisliiduga Viljandi juhtimise plaane arutama

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Valimistel ligi 600 häält kogunud EKRE liidril Rein Suurkasel oli põhjust rõõmustada. Erakonna koosseis muutub Viljandi linnavolikogus kaks korda suuremaks ja esimest korda on EKRE linnas võimukõneluste juures.
Valimistel ligi 600 häält kogunud EKRE liidril Rein Suurkasel oli põhjust rõõmustada. Erakonna koosseis muutub Viljandi linnavolikogus kaks korda suuremaks ja esimest korda on EKRE linnas võimukõneluste juures. Foto: Marko Saarm

Eesti Konservatiivne Erakond kohtub täna valimisliidu Südamega Viljandis esindajatega, et arutada koalitsiooni loomist. Pelgalt nende kahe jõu koostööst aga uut võimuliitu tekkida ei saa ning vaja oleks kampa saada veel üks või kaks nimekirja.

EKRE esinumber Rein Suurkask tunnistas, et poliitiline olukord linnas on järgmise nelja aasta jooksul igal juhul huvitav, sest varasemad suured erakonnad kaotasid kohti ning väiksed said neid juurde. "Ilmselgelt mängitakse volikogus võimuliit ümber," sõnas ta.

Võimaliku koalitsiooni moodustamiseks oli Suurkasel esmaspäeva hommikul kutse valimisliidult Südamega Viljandis. "Oleme tänaseks kokku leppinud aja ja koha, kus kohtume," lausus Suurkask. "Reformierakond pole meid kõnelustele kutsunud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles