Politsei sai Viljandimaal teate ühe valimispettuse kahtluse kohta

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui üldjuhul pidid valijad pärast hääletuskaardi täitmist võtma sellele pitsati ja laskma valimiskasti, siis laupäeval tekkinud serveri rikke tõttu pandi täidetud sedelid ümbrikutesse ning need kontrolliti ja lasti valimiskasti pärast infosüsteemi rikke kõrvaldamist.
Kui üldjuhul pidid valijad pärast hääletuskaardi täitmist võtma sellele pitsati ja laskma valimiskasti, siis laupäeval tekkinud serveri rikke tõttu pandi täidetud sedelid ümbrikutesse ning need kontrolliti ja lasti valimiskasti pärast infosüsteemi rikke kõrvaldamist. Foto: Marko Saarm

Politsei oli nagu ülejäänud Eestis ka Viljandimaal valimiste nädalavahetusel väljas lisapatrullidega, aga korrakaitsjate abi valimisjaoskondadel vaja ei läinud. Lahendada tuli üht kaebust.

"Kõik möödus väga rahulikult," sõnas Viljandi politseijaoskonna piirkonnavanem Meelis Lill. Politseinikud käisid nii laupäeval kui pühapäeval mitmes jaoskonnas olukorda kontrollimas ning kõikjal kinnitati, et valijad on rahulikud ning mingeid konflikte ei ole. Üht arusaamatust politseinikel siiski lahendada tuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles