Taas peatub Viljandis uuskasutuskeskuse kaubik

Priscilla Õmblus
Copy
Mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus kaubik on Viljandis Männimäe Selveri parklas peatunud varemgi. Teisipäeval, 19. oktoobril tuleb see sinna uuesti.
Mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus kaubik on Viljandis Männimäe Selveri parklas peatunud varemgi. Teisipäeval, 19. oktoobril tuleb see sinna uuesti. Foto: Elmo Riig

Uuskasutuskeskuse kaubik tuleb 19. oktoobril Viljandisse ja peatub kella 11–13 juba tavapäraseks saanud kohas Männimäe Selveri juures. Kaubik võtab vastu kodus liigseks muutunud, kuid endiselt heas korras asju, mida saab veel kasutada.

Mittetulundusühingu Uuskasutuskeskus turundus- ja kommunikatsioonijuht Esme Kassak ütles, et kaubiku sõidud Viljandisse on möödunud aastast alates oma kindla intervalliga, et anda siinsele rahvale võimalus korralikke asju uuele ringile saata.

"Teadlikkus taaskasutamise olulisusest aina kasvab ning väärt asja, mida endal enam vajata ei lähe, ei raatsita ega tohikski ära visata," ütles Kassak. "See tarkus on Viljandi inimestel hästi selge. Asju uuele ringile andes saab ühtlasi mitu head tegu tehtud: koju saab ruumi juurde, keegi teine saab endale vajaliku asja sõbraliku hinnaga või sootuks tasuta ning väheneb prügi. Hoogustades asjade teisele ringile jõudmist, aitame säästa ressursse, mis läheks tarvis samaväärse uue eseme valmistamiseks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles