Viljandi järved said kalalisa

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Linnapea Madis Timpson (vasakul) ning kalamehed Igor Nael ja Taavi Kobin asetasid esmalt kalamaimud kilekottidega järve, et sees ja väljas temperatuur ühtlustuks.
Linnapea Madis Timpson (vasakul) ning kalamehed Igor Nael ja Taavi Kobin asetasid esmalt kalamaimud kilekottidega järve, et sees ja väljas temperatuur ühtlustuks. Foto: Marko Saarm

Viljandi järve äärde oli täna kella 11-ks kogunenud salk inimesi, kelle seas hakkas silma nii mõnigi tuntud kalamees. Siiski koguneti seekord hoopis vastupidise eesmärgiga kui tavaliselt: linna eestvõtmisel lasti Viljandi järve tuhat kohamaimu ja hiljem sai kalalisa Paala järv.

Riina Kalda auto pagasiruumis ootasid suurtes kottides Haaslavast tema Carpio kalamajandist toodud maimud, kellest osa peagi linnapea Madis Timpsoni ning kalameeste Igor Naela ja Taavi Kobina abiga vette lasti. Enne veel andis Kobin märku, et kotte koos kaladega tuleks veidi vees hoida. See oli tarvilik, et kuni kümne sentimeetri pikkused maimud jahedama temperatuuriga harjuksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles