Hooaja viimasele etapile neljandana vastu minev Kert Varik: kõike võib juhtuda, kõik on väga kõvasti valmistunud

Priscilla Õmblus
Copy
Kurvis kalluta! Kert Varik ja Lari Kunnas võtsid Tšehhis maailmameistrivõistluste eelviimaselt etapilt viienda koha ning lähevad sel nädalavahetusel viimasele etapile vastu üldarvestuses neljanda kohaga.
Kurvis kalluta! Kert Varik ja Lari Kunnas võtsid Tšehhis maailmameistrivõistluste eelviimaselt etapilt viienda koha ning lähevad sel nädalavahetusel viimasele etapile vastu üldarvestuses neljanda kohaga. Foto: Wsc

«Me oleme praegu Belgias. Krossirajal,» teatas Eesti külgvankriga mootorrataste krossi esinumber Kert Varik neljapäeval, kaks päeva enne maailmameistrivõistluste viimast etappi minu pärimise peale «Ega te parajasti autoroolis või trennis ole?». «Kas te Hollandis ei peaks olema?» imestasin, teades, et just seal on kavas hooaja viimane etapp, ning sain lustaka vastuse: «Need on ju kõrvuti ja nii lähedal. Nagu Eesti ja Läti.»

Hooaja viimasele etapile läheb Viljandimaalt pärit Kert Varik koos oma soomlasest korvimehe Lari Kunnasega vastu senise karjääri kõrgeimal, neljandal kohal. Vahemärkusena olgu öeldud, et maailmameistrivõistluste karussellil tiirutab punktide nimel 34 tandemit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles