OTSEÜLEKANNE Viljandi valla kandidaadid väitlevad Mustlas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi valla tuleviku teemal väitlevad täna Mustlas kolm poliitikut.
Viljandi valla tuleviku teemal väitlevad täna Mustlas kolm poliitikut. Foto: Elmo Riig

Tarvastu gümnaasium korraldab täna kell 13.15 Viljandi vallavolikogusse kandideerijate vahel valimisdebati, kuhu on kutsutud kõik valimistel kandideerivad erakonnad ja nende esindajad. Oma tulekut olid teisipäeva õhtuks kinnitanud Alar Karu Isamaast, Valmar Haava Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast, Mait Allas Reformierakonnast ning üksikkandidaat Riido Raja.

Oma esindajat ei saatnud väitlusele Keskerakond, mille nimekirjas kandideerib 12 inimest. Samuti polnud kohal Eesti 200 ning Eestimaa Roheliste kandidaati. Mõlemas nimekirjas on vaid üks inimene..

Debatt algab 13. oktoobril kell 13.15 Mustla rahvamajas. Seda kantakse üle Youtube'i kanalil ning seda on võimalik vaadata otseülekandena ka Sakala lehekülje vahendusel. Debati kuulajate seas on IX–XII klassi õpilased ja õpetajad. Umbes tund aega kestev debatt keskendub Viljandi valla üldisele arengule ning pöörab eraldi tähelepanu Tarvastu piirkonnale ja Tarvastu gümnaasiumi tulevikule. Debatti juhib Tarvastu gümnaasiumi õpilasesinduse koordinaator Liis Särg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles