Liiklusreeglitega kimpus kandidaat ei pea oma pilti valimisreklaamiks (5)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Transpordiametilt valimisreklaami eemaldamise nõude saanud Viljar Lohu vedas oma kandidaadinumbri peale pisut teipi ning tema sõnul ei ole see enam valimisreklaam. Treiler olevat aga katki ja seda ei saa liigutada.
Transpordiametilt valimisreklaami eemaldamise nõude saanud Viljar Lohu vedas oma kandidaadinumbri peale pisut teipi ning tema sõnul ei ole see enam valimisreklaam. Treiler olevat aga katki ja seda ei saa liigutada. Foto: Elmo Riig

Isamaa nimekirjas Viljandi vallavolikokku kandideeriv Viljar Lohu pidi transpordiameti korraldusel valimisreklaamiga treileri Ramsi lähedalt maantee äärest ära viima, kuid Lohu arvates ei olegi see valimisreklaam ning treiler olevat ka katki ja seda ei saavat liigutada.

Transpordiamet nõudis eelmisel nädalal mitmelt poliitikult, et nad eemaldaksid liiga maantee lähedale seatud reklaamid. Poliitikute reaktsioonid nõudmisele olid väga erinevad: mõni jõudis ametiga kokkuleppele, teine viis reklaami ära ja kolmas otsis etteantud korraldusest auku, et oma reklaam paigale jätta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles