Valimised ⟩ Poliitilisi välireklaame saadavad vargused, tülid ja süüdistused (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kui esmalt nõudis Isamaa erakonna abivallavanem, et opositsiooniline Reformierakond peab oma reklaami Ramsi poe eest ära viima, siis vaidlus lõppes hoopis Isamaa reklaami lisandumisega.
Kui esmalt nõudis Isamaa erakonna abivallavanem, et opositsiooniline Reformierakond peab oma reklaami Ramsi poe eest ära viima, siis vaidlus lõppes hoopis Isamaa reklaami lisandumisega. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallas nõudis abivallavanem konkurendilt seaduslikult pandud välireklaami eemaldamist, Mõisakülas koristas Keskerakonnas kandideeriv rahvamaja juhataja ära ühe valimisliidu reklaami ning Põhja-Sakala vallas püüti varastada Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna reklaamhaagist.

Esimest korda üle pikkade aastate võivad nüüdsete valimiste eel olla välireklaamid majaseintel, teadetetahvlitel või teede ja tänavate ääres ajapiiranguta ning uus kord on kaasa toonud uued mured ja konkurentidevahelised pinged. Kõos püüti üht reklaami pimedas varastada ning Viljandi vallas lõppes reklaamitüli uue plakati püstitamisega. Mulgi vallas jäi Mõiskaüla kultuurimaja stendile kultuurimaja juhi reklaam.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles