MAADLUS ⟩ Ahto Raska juhendatav Epp Mäe teenis maailmameistrivõistlustelt hõbeda

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi maadustreeneri Ahto Raska juhendatav Epp Mäe võitis Norras Oslos peetud maailmameistrivõistlustelt hõbemedali.
Foto on tehtud suve alguses Tallinnas naiste maadluslaagris.
Viljandi maadustreeneri Ahto Raska juhendatav Epp Mäe võitis Norras Oslos peetud maailmameistrivõistlustelt hõbemedali. Foto on tehtud suve alguses Tallinnas naiste maadluslaagris. Foto: Mihkel Maripuu

Viljandist pärit maadlustreeneri Ahto Raska juhendatav Eesti esinaismaadleja Epp Mäe vormistas kolmapäeval Oslos peetud maailmameistrivõistlustel hõbemedali. Kaaluklassi kuni 76 kg finaalis tuli tal tunnistada Tōkyō olümpiamängude hõbeda, viiekordse maailmameistri, ameeriklanna Adeline Gray paremust.

Mäe alustas hästi ja võitis esimese maadlusaja 4:0. Veel viimase minuti alates juhtis ta 4:2, kuid seejärel suutis vastane teha kaks kaht punkti väärt võtet ja võita 6:4.

Treener Ahto Raska tõdes, et vastane pani matši lõpus oma suured kogemused maksma. "Esimesel perioodil läks kõik hästi. Ning ka teise perioodi esimesel minutil oli kõik kontrolli all," rääkis ta matši järel Postimees Spordile. "Siis andis kohtunik märku passiivsusest ja tekkis kerge ebakindlus. Matš kulmineerus, nii nagu kulmineerus. Viimastel sekunditel hoidis vastane Eppu haardes ja seal polnud enam midagi teha."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles