Linlased tabasid avarii põhjustanud raskes joobes juhi

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Liikluses ei möödu päevagi, kui roolist kõrvaldatakse mõni joobes juht. Foto on illustratiivne.
Liikluses ei möödu päevagi, kui roolist kõrvaldatakse mõni joobes juht. Foto on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Eile Viljandi kesklinnas avarii põhjustanud juht saadi tänu tähelepanelikele kaasliiklejatele Kantrekülas kätte ja selgus, et ta oli raskes joobes. Ükski inimene õnneks viga ei saanud.

Viljandi politseijaoskonna välijuhi Mare Maalmeistri sõnul laekus teisipäeval pärast kella 18 häirekeskusele järjest mitu teadet selle kohta, et Viljandis Leola ja Jakobsoni tänava ristmiku läheduses juhtus joobekahtlusega juhi süül liiklusõnnetus. Väljakutsetes teatati, et õnnetuse põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt ning tähelepanelikud kaasliiklejad järgnesid talle. Avariipaigal ilmnes seegi, et kokkupõrkes osales kaks autot: Jakobsoni tänavalt Leola tänavale vasakpööret sooritav Kia sõitis otsa Leola tänaval foori taga rohelist tuld ootavale sõiduautole.

"Kaasliiklejad said Kia juhi Vene tänaval autoroolist kätte ning andsid üle sündmuskohale saabunud politseinikele. Politseinikud tuvastasid mehel raske joobe, ta peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning viidi esmalt arestimajja kainenema," sõnas Maalmeister.

"See juhtum on ehe näide, kuidas purjus pea juhi sõidu- ja reaktsioonivõimet kahandab. Seejuures on aga kiiduväärt need kaaskodanikud, kel oli selgroogu sekkuda ja ohtlik juht peatada," sõnas Mare Maalmeister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles