Isamaa nimekirjas kandideeriv sotsiaaldemokraat viis koolidesse valimisnänni (2)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Heimtali kooli sattus koos sotsiaaldemokraatide kringli ja pastakaga Isamaa valimismeeneid.
Heimtali kooli sattus koos sotsiaaldemokraatide kringli ja pastakaga Isamaa valimismeeneid. Foto: Lugeja foto

Viljandi vallas Isamaa erakonna nimekirjas kandideeriv, kuid sotsiaaldemokraatide hulka kuuluv Juhan Änilane viis teisipäeval kõikidesse valla koolidesse kringli, nagu on sotsiaaldemokraatidel igal aastal õpetajate päeva puhul tavaks, kuid sellega pani ta kaasa Isamaa valimismeeneid. Oma sõnul tegi ta seda hajameelsusest.

Teisipäevase õpetajate päeva puhul tegi Juhan Änilane ringkäigu kõigis Viljandi valla koolides, et kinkida õpetajatele kringel. Mitmes koolis, näiteks Heimtalis ja Paistus pani ta ühes kringliga kaasa kahe erakonna valimisnänni. Lugeja saadetud pildil on näha Heimtali kooli toodud pakk, milles lisaks kringlikarbile on sotsiaaldemokraatide pastakas, Isamaa reklaamid ning sellesse parteisse kuuluva vallavanema Alar Karu nimega tikud, mesi ja muudki. Juhan Änilane kuulub Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda, kuid et tema enda erakond vallas nimekirja välja ei pannud, kandideerib ta valimistel Isamaa nimekirjas.

Juhan Änilane kinnitas Sakalale, et vallavanem tema teoga kursis ei olnud ning tegemist oli õnnetusega, sest ta tegutses kiirustades ega tulnud selle pealegi, et nänni jagamine võiks reegleid rikkuda. "Olen ekslikult pahasti teinud. Pahatahtlikkust ma ei pidanud silmas ega soovinud," ütles ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles