Noored ettevõtjad kogunevad laadale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna leiab Tallinnas Kristiine keskuses aset noorte ettevõtjate aasta müügisündmus — Eesti õpilasfirmade laat, kus oma tooteid ja teenuseid pakub ligi sada õpilasfirmat, peale Eesti omade ka Rootsi ja Norra ettevõtted.

Laat toob Kristiine keskusesse ligi 400 noort ettevõtjat ning annab hea ülevaate praktilisest ettevõtlusõppest koolis.

Viljandimaalt on end laadale kirja pannud Viljandi maagümnaasiumi võtmehoidjaid tootev ettevõte Pjuha ning Valem, mis valmistab valemitega DVD-sid.

Osalejate hulgast leiab tegijaid, kes valmistavad näiteks suveniire, ehteid ja mänguasju. Õpilasfirmadele kohaselt pakub mõni ka kooliks vajalikke teenuseid või vahendeid, näiteks õppeainete põhjal koostatud lauamänge, valemitega pastapliiatseid, õpiabiteenust või noorteürituste korraldamist.

Laat on avatud Kristiine keskuse uues osas 11. veebruaril kella 12—17. Korraldajad ootavad huvilisi uudistama ja muidugi ka ostma. Ühtlasi on osalejatel võimalik valida oma lemmikfirma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles