Ettevõtlusnädal ⟩ Hästi hoitud saladus – ettevõtluse nõustamine on tasuta

, Viljandimaa arenduskeskuse juhataja
Copy
Elmo Puidet, Viljandimaa arenduskeskuse juhataja
Elmo Puidet, Viljandimaa arenduskeskuse juhataja Foto: Viljandimaa Arenduskeskus

AEG-AJALT, rääkides sellest, kus ma töötan ja mida teen, satun ikka kokku inimestega, kes pole kuulnudki, et maakondlikud arenduskeskused nõustavad inimesi tasuta. Et ongi võimalik tulla kohale ja rääkida oma ettevõtluse või kogukonna arendamise ideest ning keegi kuulab ära ja mõtleb kaasa, mitte ei räägi, kuidas seda kindlasti üldse ei tasu ega saa teha. Küllap oleme siis üks hästi hoitud saladus.

Maakondlikud arenduskeskused on loodud regionaalselt ettevõtluse ja kodanikuühiskonna arengu toetamiseks. Nende tegevuse maksavad kinni omavalitsused ja Eesti riik (kas otse või läbi eurorahastuse). Viljandimaa arenduskeskuse asutaja on Viljandimaa omavalitsuste liit ja oleme loodud sihtasutusena. Uhkusega võib öelda, et oleme üks esimesi arenduskeskusi Eestis ja jätkame rõõmuga tegevust ka edaspidi.

ARENDUSKESKUSE tegevuse võib jagada nelja peamisse suunda: ettevõtluse arendamine ja toetamine, kodanikuühiskonna ja mittetulundusühingute arendamine ja toetamine, noorte ettevõtlikkuse arendamine ja toetamine ning turismiteenuste arendamine ja turismiinfo leviku edendamine.

Ettevõtluse ja ettevõtjate nõustamise eesmärk on ettevõtete hea käekäik ja kiire areng, uute ettevõtjate lisandumine maakonda ja ettevõtlusest arusaavate, ettevõtlike julgete inimeste hulga kasv Viljandimaal. Selles suunas saab meilt tasuta nõustamist alustavale ettevõtjale, tasuta nõustamist juba tegutsevale mikro- või väikeettevõtjale ja lõpuks ka suure valiku soodsaid koolitusi ettevõtluse ja juhtimise teemadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles