Koolitüdrukud ja -poisid rahmeldasid palliplatsil

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tüdrukute rahvastepalliturniiril tuli võitjaks Abja gümnaasium.
Tüdrukute rahvastepalliturniiril tuli võitjaks Abja gümnaasium. Foto: Margit Kurvits

Sel nädalal peetud Viljandimaa gümnaasiumide esimese kuni kolmanda klassi õpilaste rahvastepalliturniiril osales viis tütarlaste ja kuus poiste võistkonda.

Abja kool kogus tütarlaste turniiritabelisse neli võitu ning tagas endale esikoha. Kolme võidu ja ühe kaotusega pidi leppima teise koha saanud Paalalinna gümnaasium, kahe võidu ja kahe kaotusega oli kolmas maagümnaasium. Neljanda koha pälvis Kitzbergi-nimeline ning viienda Suure-Jaani gümnaasium.

Võidukasse Abja rahvastepalli võistkonda kuulusid Karmen Kask, Kaili Saar, Heliis Pruuns, Eva-Rahel Viitas, Kaisa Raagmets, Johanna Järve, Maarja Peterson ja Marianne-Liis Oissar. Tüdrukute õpetaja on Lea Lillestik.

Poiste mängud peeti samuti turniirisüsteemis. Iga võistkond sai pidada viis kohtumist. Täisedu, viie võiduga tagas endale esikoha maagümnaasiumi esindus, nelja võidu ja ühe kaotusega oli teine Abja ning kolme võidu ja kahe kaotusega lõpetas kolmandana Paalalinna poiste võistkond.

Turniiri võitjaks tulnud maagümnaasiumi võistkonda kuulusid Karl Eduard Juhkamsoo, Martin Braun, Tanel Lellep, Margus Soosaar, Mihkel Lõpp, Sverre Rosma, Jaak Erik Pihlak ja Markus Michelis. Poiste õpetaja on Raina Luhakooder.

Eesti koolispordi liidu piirkondlikul turniiril teevad Viljandimaalt kaasa kaks paremat nais- ja meeskonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles