Spordiperekond Reier sai olümpiakomiteelt tunnustuse

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Olümpiakomitee tunnustas tublit spordiperekonda Reierit.
Olümpiakomitee tunnustas tublit spordiperekonda Reierit. Foto: Erakogu

Eesti olümpiakomitee tunnustas Eestimaa sportlikke perekondi, kelle olid välja valinud maakondade spordiliidud. Viljandimaalt sai tunnustuse osaliseks perekond Reier.

EOK liikumisharrastuse juhi Peeter Lusmägi sõnul tänatakse perekondi, kelle kõik liikmed tegelevad liikumisharrastusega. "Eesti olümpiakomiteel oli rõõm võõrustada ning tänada kõigi 15 maakonna sportlikumaid peresid Tallinnas. Meie eesmärk on, et enamik eestimaalasi tegeleks korrapärase liikumisharrastusega, ning meie külalised on oma elustiiliga paljudele eeskujuks. Neile on liikumine ja sportimine igapäevaelu lahutamatu osa, mis liidab perekonda ning aitab huvitavalt, kasulikult ja kvaliteetselt vaba aega sisustada," ütles ta.

Viljandimaalt tunnustuse saanud perekond Reier on neljaliikmeline. Ema Jaanika, isa Mikk ja kaksikud lapsed Kirke ja Kusti osalevad agaralt valla, maakonna ja vabariiklikel üritustel ning võistlustel. Kogu perega tehakse kaasa kõik toredad spordialad, olgu selleks siis kanuusõit, teatevõistlused või uisutamine. Mikk Reier on aktiivne liikuma ärgitaja ka oma töökollektiivis, organiseerides teatesuusatamisi ja öömatku. Ka Jaanika Reier on tubli sportlik eeskuju enda juhendatavale Suure-Jaani rahvatantsurühmale Loits. Kirke Reier näitab häid tulemusi Viljandi rattaklubi eest võisteldes. Kusti Reier tegeles varem samuti jalgrattaspordiga, kuid on nüüdseks ala vahetanud ja tegeleb Tai poksiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles