Eakate päeva puhul on Viljandimaal liikumispäev ja hulk kontserte

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Koroonapandeemia ennetusreeglite tõttu on eakate liikumispäev viimastel aastatel ära jäänud, aga täna peetakse seda taas.
Koroonapandeemia ennetusreeglite tõttu on eakate liikumispäev viimastel aastatel ära jäänud, aga täna peetakse seda taas. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna tähistatava eakate päeva suurim ettevõtmine algab täpselt keskpäeval Viljandi staadionil, kus peetakse korraga liikumispäeva ning elanikkonna ohutuspäeva.

Kavas on sportlikud tegevused ning õpitoad, et parandada eakate teadlikkust kriisiolukordades. Osaleda saavad eakad, kes olid oma osalemisest teatanud nädala alguseks ja tasunud kaks eurot osalustasu. Staadionil pakutakse ka kehakinnitust ning muusikat teeb ansambel Ain ja pojad.

Maakonnas on mitmel pool tasuta kontserte, millega tähistatakse korraga eakate päeva ning rahvusvahelist muusikapäeva. Kell 18 algab Heimtali mõisas Arsise noorte kontsertansambli esinemine. Dirigent on Aivar Mäe ning sissepääs kontserdile on tasuta. Kell 19 esineb Kärstna mõisas muusik Bonzo.

Mõisakülas algab eakate päeva tähistamine kell 14 kultuurimajas. Muusikalise etteaste teevad Mirjam ja Guldar Järve ning eakohast muusikat mängib laser- ja valgus-show taustal DJ Sass. Kell 12 on eakad oodatud aga Karksi-Nuia kultuurikeskusesse, kus esinevad Heli Sepa laululapsed kavaga "Rõõm laulust" ning Sirje ja Rein Kurg. Soovijad saavad bussiga Karksi-Nuia kultuurikeskusesse ja tagasi ning bussid liiguvad marsruutidel Lilli–Karksi-Nuia ning Sudiste–Hirmuküla–Tuhalaane–Karksi–Polli–Karksi-Nuia.

Suure-Jaani kultuurimajas algab kell 14 kohtumine telesarja "Õnne 13" stsenaristi Andra Teedega, kes räägib huvitavaid lugusid telesarja tegemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles