Mikk Varik hooaja edukast stardist: tulemuste taga on kaitsetöö ja Rasmus Ots

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC mängumehe Mikk Variku sõnul on eduka hooaja alguse tinginud kaks faktorit: kaitsetöö ja väravavaht Rasmus Ots.
Viljandi HC mängumehe Mikk Variku sõnul on eduka hooaja alguse tinginud kaks faktorit: kaitsetöö ja väravavaht Rasmus Ots. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC on tänavust käsipallihooaega alustanud heas hoos: koduses meistrisarjas ja Balti liigas on ta tunnistanud vaid võite ning eurosarjast pudenes ta ülinapilt.

Esimesena pidas Viljandi HC Balti liiga kohtumise SK Tapaga, milles pärast kaotatud avapoolaega murdis tolle vastupanu. Eesti meistriliiga võidule HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi üle järgnesid Balti liigas tiitlikaitsja Klaipėda Dragūnase ja Läti meistri Dobele ZRHK Tenaxi alistamine.

"Võib vist hooaja algusega päris rahul olla. Kehrast saime Eesti liigas jagu ning Balti liigas tulid ikka väga magusad võidud, eriti just need kaks viimast. Jäin ise tööülesannete tõttu Leedu- ja Läti-reisilt eemale, aga poisid tegid väga hea töö," rääkis päästeametis leiba teeniv Mikk Varik, mullu meistriliigas 60 väravat visanud vasakäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles