Viljandi noored judokad naasid tiitlivõistlustelt kulla ja pronksiga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi judoka Laura Silde tuli eelmisel nädalavahetusel Võrus Eesti meistrivõistlustel juunioride klassi neidude raskekaalus kindlaks võitjaks.
Viljandi judoka Laura Silde tuli eelmisel nädalavahetusel Võrus Eesti meistrivõistlustel juunioride klassi neidude raskekaalus kindlaks võitjaks. Foto: Erakogu

Eelmisel laupäeval olid Võrus Eesti B-klassi ja juunioride judomeistrivõistlused ning Viljandi spordikoolis harjutavad judokad naasid sealt kulla ja pronksiga.

B-klassis võtsid mõõtu sportlased sünniaastaga 2006–2008 ja juunioride arvestuses sportlased sünniaastaga 2001–2006. Viljandi spordikoolis harjutavaid Taifu spordiklubi liikmeid tegi kaasa kolm. "Need vanuseklassid on meil hõredalt esindatud," tõdes treener Viljar Kannel.

B-klassi kaalus alla 60 kg läks võistlustulle Rainer Õnne. "Algul oli plaanis võistelda kaaluklassis alla 55 kilogrammi, ent ei saanud piisavalt kaalu alla. Mõlemas kaalus on riigis neli-viis tugevat tegijat ja hea on tõdeda, et nende hulka kuulub ka meie noormees," ütles Kannel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles