Viljandimaalased võitsid rallikrossis neli medalit

Copy
Kulbilohus sõideti Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimane etapp ning meie kandi mehed võitsid üldarvestuses ühe hõbemedali ja kolm pronksmedalit.
Kulbilohus sõideti Eesti rallikrossi meistrivõistluste viimane etapp ning meie kandi mehed võitsid üldarvestuses ühe hõbemedali ja kolm pronksmedalit. Foto: Kalle Allik

Laupäeval peeti Tartumaal Kulbilohu rajal Eesti rallikrossi meistrivõistluste kuues, otsustav etapp ja võistluste üldarvestuses võitsid viljandimaalased neli medalit.

Hõbemedali teenis klassis Super1600 võistlev Kevin Allik, kes näitas kogu hooaja jooksul stabiilset sõitu ja pääses kõigil etappidel pjedestaalile. Kolm korda tuli ta teiseks ja kolm korda kolmandaks. Kulbilohus saavutas ta teise koha.

Riho Loit pidi Kulbilohus võistluse tehnilise rikke tõttu katkestama, aga üldarvestuses pälvis ta pronksmedali.

Klassis Super1600Junior kaasategev Robin Allik oli Kulbilohus teine ja see andis hooaja kokkuvõttes kindla kolmanda koha.

Klassis SuperCar käis pinev heitlus pjedestaalikohtade nimel kuni viimase etapi finaalsõidu viimaste meetriteni. Lõpuks noppis Tõnu Peek kolmanda koha ja tagas ka hooaja kokkuvõttes endale pronksmedali.

Pühapäeval kihutatakse Pärnumaal Audru ringil superkrossi karikavõistluste viimasel, kuuendal etapil. Ka seal on viljandlased mitmes klassis esikoha- ja medalikonkurentsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles