Ööpäevaga lisandus Viljandimaale 21 nakatunut

Sakala
Copy
COVID-iga nakatumise suhtes kontrollimata avalikes ruumides, see tähedab ruumides, millesse sisenejalt ei nõuta COVID-itõendit, tuleb kanda maski või katta nina ja suu. Kauplustes peavad olema kättesaadavad desinfitseerimisvahendid ning terviseameti juhiseid järgides tagatud desinfitseerimisnõuete täitmine, samuti tuleb järgida inimeste hajutamise nõuet.
COVID-iga nakatumise suhtes kontrollimata avalikes ruumides, see tähedab ruumides, millesse sisenejalt ei nõuta COVID-itõendit, tuleb kanda maski või katta nina ja suu. Kauplustes peavad olema kättesaadavad desinfitseerimisvahendid ning terviseameti juhiseid järgides tagatud desinfitseerimisnõuete täitmine, samuti tuleb järgida inimeste hajutamise nõuet. Foto: Elmo Riig

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 6658 koroonaproovi, millest 548 osutus positiivseks. Viljandimaal registreeriti ööpäevaga 21 positiivset proovitulemust.

Positiivse proovi saanutest oli 388 vaktsineerimata ja 160 lõpetatud vaktsineerimiskuuriga.

24. septembri hommikul vajas sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 141 inimest. Kokku on haiglas 169 koroonaviirusega nakatunud patsienti, kellest on vaktsineerimata 117 ehk 69,2 protsenti ja lõpetatud vaktsineerimiskuuriga 52 ehk 30,8 protsenti.

Ööpäeva jooksul avati haiglates 17 COVID-19 haigusjuhtu. Suri neli koroonaviirusega nakatunud inimest: 74-aastane naine, 83-aastane mees, 84-aastane naine ja 88-aastane naine.

Ööpäeva jooksul manustati 4117 vaktsiinidoosi, kokku on manustatud 1 350 078 doosi. Täisealiste hõlmatus vähemalt ühe vaktsiinidoosiga on 66,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles