Ettevõtjale keelatud ekraan toodi valimisreklaami näitama (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Suur reklaamekraan seisab uue ringristmiku kõrval treileri peal. Kas või kui palju mõjutab vahetuvate piltidega helendav ekraan liiklejaid, pole teada, sest liikluskomisjoni ette ekraani paigaldamise küsimus ei jõudnud.
Suur reklaamekraan seisab uue ringristmiku kõrval treileri peal. Kas või kui palju mõjutab vahetuvate piltidega helendav ekraan liiklejaid, pole teada, sest liikluskomisjoni ette ekraani paigaldamise küsimus ei jõudnud. Foto: Elmo Riig

Viljandit juhtiva Reformierakonna valimisreklaami edastamiseks sõidutati kesklinna peatänava äärde treileril suur ekraan. Täpselt aasta varem soovis üks Viljandi ettevõtja samasugust ekraani panna Ugala ringristmiku äärde majaseinale, kuid ei saanud linnalt luba, sest ekraani peeti liiklusele ohtlikuks.

Mullu septembris arutas liikluskomisjon ettevõtja Valter Vaha soovi panna reklaame edastav 2,2 x 3 meetrit suur leedekraan Ugala ringristmiku juures majaseinale ja laitis mõtte maha. Reformierakonna reklaami edastava treileri linnapilti lubamine ei jõudnud üldse liikluskomisjoni ette.

Alaline ja ajutine

«Üks oleks olnud alaline ekraan ja teine ajutine,» selgitas vahetegemist abilinnapea Kalvi Märtin, kes on Reformierakonna liige ning üks neist inimestest, kelle reklaami tollel ekraanil kuvatakse. Samuti on Märtin liikluskomisjoni esimees.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles