Head inimesed panevad riigi rahasüstita jäänud keskusele õla alla

Margus Haav
, reporter
Copy
Heimtalisse kavandatav Anu Raua keskus tutvustaks kunstniku loomingu kõrval rahvakultuuri ja pakuks pelgupaika loomeinimestele.
Heimtalisse kavandatav Anu Raua keskus tutvustaks kunstniku loomingu kõrval rahvakultuuri ja pakuks pelgupaika loomeinimestele. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pisut enam kui nädal tagasi asutatud Anu Raua keskuse projekti toetusrühm on ühismeediakeskkonnas Facebook kogunud tuhatkond liiget. Rühma soov on aidata keskuse valmimisele omalt poolt kaasa.

Selle loomise taga on ettevõtja ning mitmest heategevusprojektist tuntud Indrek Kaing. Ta rääkis, et grupi loomise idee oli tekkinud samal päeval, kui tuli uudis, et Anu Raua keskuse rajamise projekt riigilt abi seekord ei leidnud.

«Minu head sõbrad filmimaailmast said lõpuks riigilt siiski toetuse, kuid keskuse jaoks raha ei leitud,» rääkis Kaing. «Mul läks tuju seda kuuldes kuidagi ära ja mõtlesin, et päris nii ei peaks need asjad olema. See polnud ju mingi meeletu summa. Anu Raud on loonud ja Eestile kinkinud tohutu väärtuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles