Viljandimaa aasta ettevõte käib rekordaasta teed

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Tegevjuht Eveli Opmanni sõnul on Puidukoda tervisekriisi ajal proovinud eelkõige teenindada seniseid kliente, sest nõudlus on suur. Liigutakse viimistletud materjali müügi suunas. Nii astuti sel aastal uusi samme väärindamise teel ja alustati näiteks kümneaastase garantiiga viimistletud välisvoodrilaudade toomist.
Tegevjuht Eveli Opmanni sõnul on Puidukoda tervisekriisi ajal proovinud eelkõige teenindada seniseid kliente, sest nõudlus on suur. Liigutakse viimistletud materjali müügi suunas. Nii astuti sel aastal uusi samme väärindamise teel ja alustati näiteks kümneaastase garantiiga viimistletud välisvoodrilaudade toomist. Foto: Elmo Riig

Karksi osaühing Puidukoda pälvis eelmise aasta lõpus Viljandimaa aasta ettevõtte tiitli. Nüüd, ligi aasta pärast võitu, nentis tegevjuht Eveli Opmann, et ka edaspidi on läinud hästi, isegi paremini kui mullu.

Mulgi vallas Karksi külas aastakümneid tegutsenud Puidukoda võtab praegu enda alla umbes seitse hektarit, kuid plaanis on veelgi laieneda ja selleks sai ostetud höövlitööstuse taha jääv kümnehektariline maatükk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles