Viljandlased noppisid rallikrossi Eesti meistrivõistluste Piiroja etapilt neli poodiumikohta.

, autospordihuviline
Copy
Stardi võitmisest Kevin Allikul (88) kogu võistluse võitmiseks ei piisanud.
Stardi võitmisest Kevin Allikul (88) kogu võistluse võitmiseks ei piisanud. Foto: Kalle Allik

Laupäeval, 11. septembril sõideti Jõgevamaal Piiroja rajal rallikrossi Eesti meistrivõistluste eelviimane, viies etapp.

Klassis Super 1600 olid Viljandist võistlemas Kevin Allik ja Riho Loit. Selle klassi käesoleva aasta suveräänne liider on Põltsamaa mees Arvo Kask, kellele ainsana suutis seekord konkurentsi pakkuda Kevin Allik, olles ühes eelsõitudest temast parem. Finaali start Kevinil õnnestus, kuid väike sõiduviga langetas ta kolmandaks ning teisel kohal targalt sõitvast Riho Loidist enam mööduda ei õnnestunud. Kokkuvõttes oli esimene Kask, teine Loit ja kolmas Allik. Sellega on Kasel käesoleva aasta meistritiitel taskus. Teisel kohal on enne viimast etappi kõigil etappidel poodiumil olnud Allik ja kolmandal Loit.

Super 1600 juunioride klassis võistlev Robin Allik oli seekord kolmas, kuid on enne viimast etappi kindlalt hoidmas teist kohta.

Põnev konkurents käis klassis SuperCar, kus võistleb siit kandi meestest Tõnu Peek. Eelmistel etappidel mitmel korral ebaõnne kohanud Peek võitis seekord teise koha ning on kokkuvõttes viiendal positsioonil, kusjuures neljandast kohast lahutab teda vaid üks punkt ja kolmandast kohast jääb puudu kaks punkti.

Klassis Crosskart Xtream käis rajal meie kuulsaim rallikrossisõitja Janno Ligur. Seekord tuli 32 võistleja konkurentsis leppida 28. kohaga.

Sarja viimane, kuues etapp sõidetakse 25. septembril Tartumaal Kulbilohu rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles