Seltsielu läheb käima

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi eakate suuremaid kokkusaamisi on korraldatud väljas. Mullu novembris käidi Viljandi pensionäride liidu eestvõttel jalutuskäikudel.
Viljandi eakate suuremaid kokkusaamisi on korraldatud väljas. Mullu novembris käidi Viljandi pensionäride liidu eestvõttel jalutuskäikudel. Foto: Marko Saarm

Koroonaviiruse leviku tõttu olid mullu Viljandimaa pensionäride ühendused vaikelus, aga tänavu on asutud ridu koondama, jätkatakse klubitegevust ja korraldatakse uusi retki.

Viljandi pensionäride liit korraldas neljapäeval ja reedel Värska kuurortravikeskuses Lõuna-Eesti eakatele konverentsi, millel kõneldi sotsiaalhoolekandest, koroonast, alkoholismist ning eesti keelest ja meelest.

Tahetakse käia

Konverentsi peakorraldaja, Viljandi pensionäride liidu juht Jaak Värnik ütles, et ettevõtmine läks igati korda ning ka koroonaviiruse levikul hoiti silm peal, sest kõigilt osalejatelt nõuti vajalikke dokumente. 1. oktoobril loodetakse Viljandi staadionil koos linnavalitsuse ja Viljandimaa omavalitsuste liiduga tähistada rahvusvahelist eakate päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles