Laupäeval jooksevad lapsed ümber Paala järve

Kaie Mölter
, reporter
Copy
73. Paala järve jooksul möödunud sügisel oli ka traditsiooniline tillujooks kuni viieaastastele lastele. Sel korral jääb see ära, et vältida suure hulga täiskasvanute kogunemist stardi juurde.
73. Paala järve jooksul möödunud sügisel oli ka traditsiooniline tillujooks kuni viieaastastele lastele. Sel korral jääb see ära, et vältida suure hulga täiskasvanute kogunemist stardi juurde. Foto: Elmo Riig

Laupäeval saadab tervisespordiklubi Joosu 74. korda lapsed ümber Viljandi Paala järve jooksma.

Varasematest jooksudest erineb tänavune selle poolest, et ära jääb kuni viieaastaste tillujooks, sest see toob korraldajate sõnul stardiväravasse tihedalt üksteise kõrvale suure hulga täiskasvanuid.

Korraldaja Krister Kallas prognoosis, et ümber järve tuleb laupäeval jooksma 250–300 last. "Samal ajal on jalgpallipoistel laager ning Tallinna maratoni lastejooks on sama päeva õhtul, selle arvelt jääb osalus meie jooksul tõenäoliselt veidi väiksemaks," nentis ta.

Otsuse jooks korraldada sai klubi teha juuli lõpus kehtestatud reegleid arvestades.

Jooksule registreerimine algab 11. septembril kell 10 Paala järve ääres. Kell 11 on võistluse avamine ning seejärel jooksevad lapsed vanuserühmade kaupa ringi ümber Paala järve. 11- ja 12-aastased poisid teevad järvele peale kaks ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles