Meie tõstjad naasid Tartust tiitlivõistluste medalitega

Priscilla Õmblus
Copy
Tartus peetud juubelihõngulistel tõstmise Eesti meistrivõistlustel pälvisid medali ka kaks samas kaaluklassis osalenud Olustvere spordiklubi esindajat. Neist parema tulemuse tegi Andres Viksi ja see oli väärt hõbemedalit.
Tartus peetud juubelihõngulistel tõstmise Eesti meistrivõistlustel pälvisid medali ka kaks samas kaaluklassis osalenud Olustvere spordiklubi esindajat. Neist parema tulemuse tegi Andres Viksi ja see oli väärt hõbemedalit. Foto: Maria Kilk

Eelmisel laupäeval said Tartus Lõunakeskuses Astri Arenal teoks 100. Eesti meistrivõistlused tõstmises ning Olustvere spordiklubi esindajad tõid sealt ühe hõbe- ja ühe pronksmedali Viljandimaale.

Tiitlivõistluste hõbedaga naasis koju Andres Viksi, kes võistles kehakaalus kuni 96 kg. Rebimises oli tema tulemus 130 ja tõukamises 150 kg, mis tegi kogusummaks 280 kg. Pronksiväärilise etteastega sai hakkama Allan Keng. Tema kogusumma oli 247 kg (rebimine 111 ja tõukamine 136 kg). Kolmas Olustvere spordiklubi tõstja Tõnis Veerme tuli neljandaks kogusummaga 245 kg (rebimine 115 ja tõukamine 130 kg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles