VIDEO ⟩ Puuluup pani Paala järve kohal vaala lendama

Margus Haav
, reporter
Copy
Paala järve vaal lennuhoos.
Paala järve vaal lennuhoos. Foto: Kaader Videost/Zbanski Kino

Ansambel Puuluup andis välja Viljandis Paala järves, järve kaldal ja legendaarses Järve baaris vändatud video "Paala järve vaala baar". Video režissöör ja operaator on Taavi Arus. Kandvates osades astub üles Puuluup ehk Ramo Teder ja Marko Veisson, baaridaami kehastab Heldi Ruiso.

Puuluup ehk Marko Veisson (vasakul) ja Ramo Teder (vasakult teine).
Puuluup ehk Marko Veisson (vasakul) ja Ramo Teder (vasakult teine). Foto: Taavi Arus

"Puuluup on muide ka enamiku oma eelmistest videotest filminud Viljandis," märkis ansambli plaati välja andva firma Õunaviks eestvedaja Villem Valme. 

Puuluubi uus täispikk album "Viimane suusataja" ilmub 17. septembril. CD on sellest päevast saadaval kõigis suuremates muusika- ja raamatupoodides üle Eesti. "Vinüülitehaste ülemaailmsete tootmisjärjekordade tõttu ilmub vinüül veidi hiljem, järgmise aasta alguses," lausus Valme.

Duo Puuluup tuli kokku aastal 2014, kui kaks keskealist meest otsustasid Hiiu kanneldega rock’n’roll'i elustiili järgima hakata. Uus plaat räägib spordist, puudest, järvedest, üksindusest, reisimisest, lammastest ja millestki veel.

Paala järve vaal lennuhoos.
Paala järve vaal lennuhoos. Foto: Kaader Videost/Zbanski Kino

Plaadi Eesti esitluskontserdid on 17. septembril Tallinnas Von Krahlis, 23. septembril Tartus Genialistide klubis ja 24. septembril Kuressaares Saaremaa Veskis. Ramo ja Marko on peole lubanud tulla roosade suuskadega. Olümpiavõitjatele on sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles