Pärnumaal selgusid Viljandimaa golfimeistrid

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandimaa meistrivõistluste medalistid (vasakult) Innar Kõvask, Kristo Kallavus, Joel Rothberg, Age Petter, Anne Nõmmik ja Merle Kink-Jackson.
Viljandimaa meistrivõistluste medalistid (vasakult) Innar Kõvask, Kristo Kallavus, Joel Rothberg, Age Petter, Anne Nõmmik ja Merle Kink-Jackson. Foto: Ivo Kraus

Läinud laupäeval selgitati Pärnumaal Valgerannas White Beach Golfi väljakul Pärnu-, Lääne- ja Viljandimaa golfimeistreid ning Viljandimaa meistriks tulid Kristo Kallavus ja Anne Nõmmik.

«Võistlus sai alguse kell 10 ühisstardist ning päikeselise ilmaga mängiti 18 rada golfi, mis võttis kokku umbes neli ja pool tundi. Meistritiitlid selgusid löögimängus: rada tuli läbida võimalikult väheste löökidega,» selgitas üks korraldajaid Kedi Välba.

Kristo Kallavus läbis raja 78 ja Anne Nõmmik 83 löögiga. Mullustel Viljandimaa meistritel Joel Rothbergil ja Age Petteril tuli tänavu leppida hõbemedaliga. Rothberg tegi 82 ja Petter 93 lööki. Pronksi pälvisid Innar Kõvask 86 ja Merle Kink-Jackson 98 löögiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles