Viiratsis eaka naise tapnud mees astub kohtu ette

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Maja, milles eakas naine elu kaotas, on Viiratsis aadressil Nooruse tänav 1.
Maja, milles eakas naine elu kaotas, on Viiratsis aadressil Nooruse tänav 1. Foto: Marko Saarm

Oktoobris astub kohtupinki 35-aastane Reno Toss, keda süüdistatakse möödunud aasta mais Viiratsis 70-aastase naise tapmises.

25. oktoobril leiab aset esimene planeeritavast seitsmest istungist, milles arutletakse möödunud aastal Viiratsis Nooruse tänava kortermajas asetleidnud juhtumi üle, kus Reno Toss tungis süüdistuse järgi ühise joomingu käigus tapmise eesmärgil kallale 70-aastasele naisele. "Süüdistatav peksis naist käte, jalgade ja torutangidega korduvalt pea ja keha piirkonda ning selle tagajärjel kannatanu suri," kirjeldas lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius.

Mullu 20. mail sai politsei teate, et Viiratsi alevikus on ühes korteris abi vajav eakas naine. Meedikute saabudes selgus, et naine on surnud. Uurijad asusid kohe sündmuskohalt tõendeid koguma ning tegid teisi menetlustoiminguid, mis andsid põhjust arvata, et 70-aastase naise surm võis olla vägivaldne. Toona veel 34-aastane Reno Toss, kes oli naisele kiirabi kutsunud, oli raskes joobes ja viidi arestikambrisse kaineks magama, samas andsid tõendid põhjust arvata, et ta võis põhjustada naise surma. Surma põhjuse kindlakstegemiseks saadeti surnukeha kohtuarstlikule lahangule, mis kinnitas, et naise surm oli vägivaldne. Kaineks saanud mees jäi kahtlusalusena arestikambrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles