Gümnaasium Tarkusepäev lõpeb öölaulupeoga

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Enne koroonaaega korraldas gümnasium öölaulupidu kevadel koos abiturientide nädalaga. Pilt 2019. aasta peolt.
Enne koroonaaega korraldas gümnasium öölaulupidu kevadel koos abiturientide nädalaga. Pilt 2019. aasta peolt. Foto: Marko Saarm

Viljandi gümnaasium korraldab täna oma üheksanda öölaulupeo. See algab kell 19.30 kooli hoovil ning peale õpilaste saavad sel osaleda lapsevanemad, kel on esitada vajalik tõend.

Gümnaasiumi kodulehel on kirjas, et õhtusel peol esinevad kooli parimad solistid õpilaste ja vilistlaste hulgast ning esimest korda ansambel Lõõtsavägilased. Kaasalaulmiseks on tehtud laulikud. Mitmendat aastat on võimalik laulusõnu jälgida oma nutiseadme abil.

Peole pääsemiseks tuleb nii õpilastel kui nende vanematel ette näidata isikut tõendav dokument ja vaktsineerimispass, COVID-i läbipõdemise tõend või 72 tunni jooksul tehtud proovi vastus. Õpilased, kelle vaktsineerimiskuur pole lõpetatud, peavad laulupeole pääsemiseks proovi andma ja see võimalus on koolis täna olemas. Lapsevanemate proovivõtmist päeval koolimajas ei ole.

„Viljandi gümnaasium rakendab abimeetmeid selleks, et tagada koolipere ohutus,” kirjutab gümnaasiumi kodulehel korraldajate nimel Ave Alvre. „Sündmust planeerides oleme konsulteerinud terviseametiga, kes on hinnanud meie rakendatavad meetmed tarvilikuks ja otstarbekaks. Loodame koolipere mõistvale suhtumisele.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles