Varjupaiga koerte pildid kaunistavad pitsakarpe

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi varjupaik lõi rahvusvahelise koertepäeva puhul siinse Amrita Cafe pitsarestoraniga käed, et levitada infot varjupaigas viibivate koerte kohta. Niisiis said pitsakarbid kaunistuseks koerapildid. Aromaatselt lõhnava pitsakarbi tagant piilub Mõmmi. Et veenduda, kas sõbrad kodu leiavad ... või kas kogu pitsa ikka söödud saab.
Viljandi varjupaik lõi rahvusvahelise koertepäeva puhul siinse Amrita Cafe pitsarestoraniga käed, et levitada infot varjupaigas viibivate koerte kohta. Niisiis said pitsakarbid kaunistuseks koerapildid. Aromaatselt lõhnava pitsakarbi tagant piilub Mõmmi. Et veenduda, kas sõbrad kodu leiavad ... või kas kogu pitsa ikka söödud saab. Foto: Triinu Priks

Eile tähistati rahvusvahelist koertepäeva ning selle meelespidamiseks lõid Viljandi varjupaik ja Amrita Cafe pitsarestoran käed ning kleepisid igale pitsakarbile varjupaigas oma kodu ootava koera kuulutuse. Et algul pigem ühekordseks ettevõtmiseks mõeldud idee pitsarestoranile meeldis, kavatseb ta üheskoos varjupaigaga ka edaspidi pitsakarpidele peremeest vajavate loomade fotosid kleepida.

"Aga miks seda üks kord teha? Teeme ikka nii kaua, kui plakateid jagub! See on nii tore projekt," ütles Amrita Cafe perenaine Kristi Lõhmus, kelle sõnul on see suurepärane võimalus pöörata tähelepanu varjupaigas kodu otsivatele loomadele. "Ja miks ka mitte kassidele – peagi tuleb ju musta kassi kuu."

Lõhmus rääkis, et oli varjupaiga pakkumise pitsakarpide abil varjupaigas viibivate loomade kohta infot levitada avasüli vastu võtnud. "See, mida nemad teevad, on nii oluline. Ja loomulikult tuleb neid toetada ja levitada koerte kojusaamise sõnumit. Tore, kui saame niimoodi infot edasi anda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles