Leola ärimajas hakkasid WC-potid vihmasadude ajal tagurpidi tööle

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Leola ärimaja keldris paikneva tööriistapoe pidaja Vello Siibak näitab tagurpidi tööle hakanud äravoolukaevu kõrvale seatud puuklotsi abil, kui kõrgele vesi keldris tõusis.
Leola ärimaja keldris paikneva tööriistapoe pidaja Vello Siibak näitab tagurpidi tööle hakanud äravoolukaevu kõrvale seatud puuklotsi abil, kui kõrgele vesi keldris tõusis. Foto: Elmo Riig

Viljandis Leola ärimajas voolas eelmisel nädalal sajuga keldrikorruse WC-pottidest kanalisatsioonitorustiku sisu üle ääre ning sajuveekaevud ajasid vett üles.

«Sellist asja pole siin varem olnud, aga sel aastal on juba mitu korda juhtunud,» nentis ligi 25 aastat Leola hoone keldris tehnikakauplust pidanud osaühingu Siimals omanik Vello Siibak.

Nii Siibak kui majaomanik Raul Alliksaar on veendunud, et juhtunu on mingil moel seotud viimase paari aasta jooksul linnas tehtud suurte tee- ja torutöödega. Linnavalitsusele saadetud kirjas seostab Alliksaar uputusi Tallinna ja Jakobsoni ristmiku ehitusega, samas on Vello Siibak pigem seda meelt, et kuna need algasid tänavu suvel, võib põhjus seotud olla hoopis Vaksali tänava remondiga.

* Loo algses variandis oli pildiallkirjas eksitud osaühingu Siimals omaniku nimega. Ajakirjanik Marko Suurmägi palub vabandust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles