REPORTAAŽ Linnavalitsus sai ühe päeva jooksul tunnustava ja mittetunnustava auhinna

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Linnapea Madis Timpson võttis ühel ja samal päeval vastu kaks auhinda: tunnustava ja mittetunnustava. Käes hoiab ta rahandusministeeriumi aukirja avatuima valitsemise eest ning laual on nördinud linlastelt saadud rändkarikas "Kuivanud oks".
Linnapea Madis Timpson võttis ühel ja samal päeval vastu kaks auhinda: tunnustava ja mittetunnustava. Käes hoiab ta rahandusministeeriumi aukirja avatuima valitsemise eest ning laual on nördinud linlastelt saadud rändkarikas "Kuivanud oks". Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva pärastlõunal käisid Viljandi raekojas rahandusministeeriumi esindajad, kes andsid linnavalitsusele autasu avatuima valitsemise eest. Samal ajal aga kogunesid raekoja ees meelt avaldada soovivad linlased, kes heitsid linnavalitsusele ette viletsat suhtlemist ja kaasamist.

Vihmasel pärastlõunal oli enne väljakuulutatud üritust linnavalitsuse ette kogunenud kümmekond inimest. Esialgu olid nad Sakalale oma mõtteid jagama üsna tõrksad, leides, et leht on jätnud osa teemasid ja nüansse kajastamata, kuid väikese selgituse järel nad leebusid ja rääkisid oma muredest. Juttu tuli valmimata Supeluse tänavast, Viljandi järve puhastamisest, kõnniteede kehvast seisukorrast ning Uue ja Tartu tänava projektist. Kõik kohaletulnud tõid esile aga selle, et rahvaga suhtlemisest jääb linnavalitsusel vajaka.

Aate-Heli Õun ütles, et linnajuhid peaksid hoidma rahvast kursis sellega, millega nad tegelevad ja milliseid projekte linnas ellu hakatakse viima. Ühe ideena pakkus ta välja infostendid, mida võiks olla erinevais paigus üle linna. "Et linna tegevusküsimused oleksid nähtavad ja ma teaksin üldse midagi tahta," selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles