Nii kõrgliiga meeskond kui naiskond teenisid tabelisse punktilisa

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond sai läinud reedel nagu Tuleviku esindusmeeskondki tabelisse punktilisa, kui oli 3:2 üle Põlva Lootosest.
Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond sai läinud reedel nagu Tuleviku esindusmeeskondki tabelisse punktilisa, kui oli 3:2 üle Põlva Lootosest. Foto: Liisi Troska/Eesti Jalgpalliliit

Eesti jalgpalli meistrivõistluste kõrgliigas said reedel punktilisa nii Viljandi Tuleviku meeskond kui Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond: meeskond võttis kodus 1:0 võidu Pärnu Vapruse üle ja naiskond alistas võõrsil Põlva Lootose 3:2.

Viljandi linnastaadionil Premium-liiga 21. voorus Vaprust võõrustanud Tuleviku võidu otsustas Jevgeni Demidovi 36. minutil Nikita Komissarovi söödust löödud kõrgliiga debüütvärav. «Väga magus võit! Oli väga raske, aga kolm punkti – see on kõige tähtsam,» rõõmustas Demidov mängu järel antud intervjuus. Nagu ta ütles, oli pärast kahte viimatist kaotust väga oluline punktid koduväljakule jätta ja edaspidised mängud tabeli teise otsa meeskondadega püütakse võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles