Pereisa tappis lapsepõlvetuttava ja uputas ta Viljandimaal metsajärve

Karel Reisenbuk
, ajakirjanik
Copy
Raido Pilv tanklas vahetult pärast laibast vabanemist
Raido Pilv tanklas vahetult pärast laibast vabanemist Foto: Turvakaamera

Kui 35-aastane naine 2019. aastal Viljandimaal kodutalust kolme kilomeetri kaugusel kadus, otsis teda nädal aega kogu Eesti avalikkus. Lõpuks leidis juhuslik möödakäija tema surnukeha ühest Mulgimaa paisjärvest kadumiskohast 50 kilomeetrit eemal. Naisel olid käed selja taha kinni seotud ja suur maakivi raskuseks seljakotis. 28-aastane mõrvar Raido selgitati välja kiiresti, ent seniajani pole avalikkus istungi kinniseks kuulutamise tõttu kuulnud asjaoludest, mis pealtnäha korraliku pereisa Raido nii võika tapmiseni viisid.

Tol saatuslikul 2019. aasta 27. augustil tegi Alli (ohvri nimi on muudetud – toimetus) kodus koos emaga salatit ja pärast seda sõitis ta bussiga tosina kilomeetri kaugusele hambaarsti juurde. Raido päev Pärnumaal algas samuti normaalselt: hommikul käis ta lapsega lasteaiaga tutvumas, siis sõitis Viljandi maakonda tööle ja pärast käis läbi ka oma Viljandimaal asuvast talust.

Naine jõudis bussi, aga mitte koju

«Alli helistas pärast hamba väljatõmbamist, et temaga on kõik korras ja ta jõuab veel poest läbi käia,» meenutas ema tütre kadumispäeva. Teist ja ühtlasi viimast korda rääkis ema tütrega siis, kui too poes oli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles