Rattaklubi kutsub hooaja viimasele matkale

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi rattaklubi kutsub hooaja viimasele matkale.
Viljandi rattaklubi kutsub hooaja viimasele matkale. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval, 29. augustil on selle hooaja viimane matk Viljandi rattaklubi korraldatavas puhkepäeva rattamatkade sarjas.

Osalejatel tuleb seekord esmalt sõita Vana-Võitu Viljandi kutseõppekeskuse peamaja juurde, leida selle otsaseinalt metallist kunstiteos ning seejärel registreerida oma vastus hiljemalt kell 11 Ugala ringristmiku ääres Velomoto kaupluse juures. Matkale registreerimine lõpeb viimasel korral veidi varem kui tavaliselt, sest kell 11.15 algab auhindade loosimine.

Hooaja jooksul vähemalt kaheksal matkal osalenute vahel loositakse 30 auhinda, mille on välja pannud Velomoto kauplus. Peaauhinnaks oleva jalgratta loosis osalemiseks peab rattasõidusõber olema osalenud kõigil 18 matkal. Osaluskordi on võimalik kontrollida veebilehel rattaklubi.ee.

Tänavustest matkadest üheksa olid hooaja alguses kehtinud piirangute tõttu virtuaalsed ning üheksa klassikalised kontrollpunktiga matkad. Virtuaalmatkal osalemiseks tuli osalejal sõita sihtkohta, leida vastus Viljandi rattaklubi kodulehel esitatud küsimusele ning seejärel registreerida veebiportaalis vastates oma osalemine.

"On suur heameel, et viljandlased võtsid virtuaalmatkade kontseptsiooni kiirelt omaks ning osalejaid oli virtuaalmatkadel rohkem kui hilisematel tavamatkadel," ütles rattaklubi president Kristjan Kivistik.

17 senisel matkal on registreeritud peaaegu 2500 osaluskorda, matkadest on osa võtnud 371 inimest ning keskmine matkaja on käinud seitsmel matkal. Kokku on läbitud rohkem kui 1,5 ringi ümber Maa – juba üle 64 000 kilomeetri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles