Ando Kiviberg püüdis autoarvetega filmifestivalile linna toetusraha päästa

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandlastele folgifestivali korraldaja ja linnapeana tuttavaks saanud Ando Kiviberg on «Wilkomi» festivali saanud korraldada kaks korda. Mullu ja tänavu ei ole pandeemia lasknud seda teha.
Viljandlastele folgifestivali korraldaja ja linnapeana tuttavaks saanud Ando Kiviberg on «Wilkomi» festivali saanud korraldada kaks korda. Mullu ja tänavu ei ole pandeemia lasknud seda teha. Foto: Marko Saarm

Viljandi ainsa filmifestivali peakorraldaja Ando Kivibergi katse säilitada mullu linnalt saadud toetusraha, et tuleval aastal festivali pidada, ei läinud läbi, sest linnajuhid ei aktsepteerinud mitut esitatud kuludokumenti, nende seas Kivibergi autoga seotud tšekke.

«Me otsisime võimalust säilitada toetus järgmiseks aastaks, aga ükski lahendus ei toiminud,» nentis komöödiafilmide festivali «Wilkom» korraldusmeeskonna juht Ando Kiviberg, vastates küsimusele, miks ta püüdis filmifestivali kuluaruandesse panna tšekke, mis puudutavad tema autole uute rehvide ja kütuse ostmist, autopesu, parkimisarveid ning järelkäru rentimist Hiiumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles