Korstnapühkimisaktid on kolinud portaali

Alice Lokk
, reporter
Copy
Päästeamet tuletab meelde, et alates 1. märtsist tuleb info kütteseadmega tehtud toimingute kohta sisestada küttesüsteemide portaali ja paberil välja antud aktid on kehtetud.
Päästeamet tuletab meelde, et alates 1. märtsist tuleb info kütteseadmega tehtud toimingute kohta sisestada küttesüsteemide portaali ja paberil välja antud aktid on kehtetud. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Muutunud tuleohutuse seaduse kohaselt peavad korstnapühkijad ja pottsepad alates selle aasta 1. märtsist kogu info küttesüsteemidega seotud toimingute kohta kandma küttesüsteemide portaali. Päästeamet tuletab meelde, et pärast seda kuupäeva väljastatud kirjalikud aktid on kehtetud.

Samas rääkis Tallinnas elav Ivika Epro, et kui ta tellis oma Viljandis Männimäel elavale ämmale 13. juuliks korstnapühkimisteenuse, tegi korstnapühkija töö ära ja andis selle kohta paberil akti. Tema sai korrast, et akt peab olema sisestatud küttesüsteemide portaali, teada alles kuu aega hiljem, kui lasi küttesüsteemi puhastada ka oma Tallinna majas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles