Koroonapassita kliendile ei pea piletiraha tagasi maksma

Alice Lokk
, reporter
Copy
Tallinna Halduskohtu määrusega said 26 antikehadega inimest 12.11.2021 tagasi õiguse osaleda testimise teel tegevustes, kus on nõutud koroonatõend.
Tallinna Halduskohtu määrusega said 26 antikehadega inimest 12.11.2021 tagasi õiguse osaleda testimise teel tegevustes, kus on nõutud koroonatõend. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Inimesed on pöördunud tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti poole küsimustega, kas ja kellel on uute, rangemate koroonapiirangute kehtestamise järel õigus ürituse piletiraha tagasi saada.

Ameti peadirektor Kaur Kajak ütles, et kui 2020. aasta alguses ei suutnud keegi koroonaviiruse levikut ja sellega kaasnevat ette näha, siis nüüdseks on juba pikalt räägitud järgmisest koroonalainest, vaktsiini vajalikkusest inimeste tervise ja ühiskonna toimimise tagamiseks ning sellest, et nakkuse suurema leviku korral hakatakse nakkusohutust kontrollima. «Nii ürituse korraldajad kui ka tarbijad peavad seega arvestama, et asjaolude muutumisel ei pruugi saada üritust plaanitud moel läbi viia või et sellega kaasnevad lisakohustused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles