Viljandi mängib täna Viimsiga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipalli meistriliigas lähevad täna Viljandi spordihoones põhiturniiri kolmanda koha pärast vastamisi meeskonnad Viljandi ja Viimsi/Tööriistamarket. Mäng algab kell 19.


Viljandi alistas eelmises voorus võõrsil 27:23 Aruküla/Tallase ja Viimsi/Tööriistamarket kaotas kodus 21:33 Põlva Servitile.

Viimsi/Tööriistamarketil on turniiritabelis Viljandist kaks punkti enam ja suure tõenäosusega otsustavad need meeskonnad põhihooaja kolmanda koha omaniku. See toob veerandfinaalivastaseks kuuenda koha klubi, kelleks praegu on Põlva.

«Kui vaadata Tapa viimaseid mänge, siis võib-olla oleks põhiturniiril kasulikum hoopiski neljandaks jääda,» lausus Viljandi treener Marko Koks teisipäeval mõni tund enne Kehra ja Tapa viigiga lõppenud vastasseisu.

«Sportlastena ei lähe me väljakule kaotama ja keskendume täie tõsidusega tänaseks mänguks. Kohtumine Arukülas näitas, et meil saab raske olema,» rääkis treener. «Selle aastanumbri sees pole me saanud täies koosseisus trenni teha ning see annab meeskonnatöös tunda.»

Viimsi/Tööriistamarketi peatreeneri Ain Pinnoneni meelest on põhiturniiri kolmas koht ikkagi oluline. «Tundub, et Serviti võidab põhiturniiri ja nii väldiks kolmanda koha meeskond poolfinaalis just põlvalasi,» vaatas Pinnonen juba kaugemasse tulevikku. «Mänge on aga veel palju ees ja tibusid loetakse kevadel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles