Maakonda lisandus kaheksa nakatunut

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Koroonaviirusesse nakatumine on hakanud vähenema ning vähenemas on ka haiglaravi vajavate koroonapatsientide arv. Siiski on haigestumise tase veel väga kõrge. Seetõttu tuleb ka ilusate ilmade saabudes hoida teiste inimestega turvalist vahemaad, vältida kogunemisi, hoiduda pidudest ja kanda ruumides maski.
Koroonaviirusesse nakatumine on hakanud vähenema ning vähenemas on ka haiglaravi vajavate koroonapatsientide arv. Siiski on haigestumise tase veel väga kõrge. Seetõttu tuleb ka ilusate ilmade saabudes hoida teiste inimestega turvalist vahemaad, vältida kogunemisi, hoiduda pidudest ja kanda ruumides maski. Foto: Marko Saarm

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 4444 koroonaviiruse proovi, millest 332 ehk 7,5 protsenti olid positiivsed. Viljandimaale lisandus kaheksa nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid proovitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 110 inimesel. Harjumaa uutest nakkusjuhtumitest 84 on Tallinnas.

Tartumaale lisandus 47 nakatunut, Võrumaale 34, Saaremaale 20, Valgamaale 19 ja Pärnumaale 17.

Ööpäevaga lisandunud nakatunutest 78 protsenti olid vaktsineerimata ja 22 protsenti lõpetatud vaktsineerimiskuuriga. Ööpäeva jooksul avati haiglates neli COVID-19 haigusjuhtumit ning haiglaravi vajas 92 patsienti. Neist on vaktsineerimata 75, mis moodustab 81,5 protsenti koroonaviirusega nakatunud patsientidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles