Avaminutitest juhtima läinud Tulevikul tuli siiski Kalju paremust tunnistada

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tulevikul tuli pühapäeval Tallinnas Nõmme Kalju 3:1 paremust tunnistada. Juba homme kohtub ta kodustaadionil Pärnu Vaprusega.
Viljandi Tulevikul tuli pühapäeval Tallinnas Nõmme Kalju 3:1 paremust tunnistada. Juba homme kohtub ta kodustaadionil Pärnu Vaprusega. Foto: Elmo Riig

Läinud pühapäeval lõpetas Premium-liiga 20. vooru jalgpalliliidu Tallinna noorte treeningkeskuse staadionil asetleidnud Viljandi Tuleviku ja Nõmme Kalju vastasseis. Avavilest vähem kui kaks minutit hiljem oli Tulevik mängu juhtima asunud, poolajale läksid meeskonnad viigiseisul, lõpuks võtsid aga võõrustajad 3:1 võidu.

«Võib öelda küll, et oli super algus – selline poolõnnega. Pall sinna tegelikult minema ei pidanud, esimene kombinatsioon oli hoopis teine,» nentis Tuleviku kapten Gerdo Juhkam mängujärgses intervjuus, viidates avaväravale, mis sündis Herol Riibergi nurgalöögist ja arvati Alex Matthias Tamme omaväravaks ning millele pisut aitas kaasa ka palli keerutav tuul.

Juhkami sõnul oli kohtumise alguses kõik hästi. «Pidasime mingile maale vastu. Teisel poolajal läks mäng ära natuke. Kahju tõdeda jälle, aga nii ta läks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles