Viljandi päikesekatused kuuluvad Eesti innovatsiooniladvikusse

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Osaühing Solarstone on teel Eesti parima innovaatori tiitli poole. Seda püüavad nad just oma viimase, Click-on-tootega, mille üht põhielementi ettevõtte tegevjuht Silver Aednik käes hoiab. See seob tavalised päikesepaneelid katuseks.
Osaühing Solarstone on teel Eesti parima innovaatori tiitli poole. Seda püüavad nad just oma viimase, Click-on-tootega, mille üht põhielementi ettevõtte tegevjuht Silver Aednik käes hoiab. See seob tavalised päikesepaneelid katuseks. Foto: Elmo Riig

Päikesekatuseid tootev Viljandi osaühing Solarstone on valitud konkursil «Ettevõtluse auhind 2021» Eesti kümne parema innovaatori ja eksportööri sekka.

Selle märgiks oli ettevõtte kontoris laual kaks aukirja ning kohapeal olevad töötajad olid ühel nõul, et võiks ikka võidu võtta küll. Kõikide kategooriate võitjad selguvad sügisel.

​Kaks-ühes-katustega samm edasi

Aastal 2015 alustanud Solar­stone oli päikesepaneelidest katusekividega innovaatiline ja seda uuendusmeelt on jätkunud. «Eelmisel aastal tõime turule Click-on-toote, mis ongi see, millega me konkursil tunnustuse oleme pälvinud,» lausus ettevõtte turundusjuht Maiko Kiis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles