Linnavalitsus hakkab kaaluma, kas säilitada Tartu tänava pärnad

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Tartu tänavale lisaparkla rajamiseks on vaja maha võtta viis puud ning lisaks neile tahaks linnavalitsus langetada veel üheksa. Samas on ta valmis teisi võimalusi arutama.
Tartu tänavale lisaparkla rajamiseks on vaja maha võtta viis puud ning lisaks neile tahaks linnavalitsus langetada veel üheksa. Samas on ta valmis teisi võimalusi arutama. Foto: Elmo Riig

Linnakodanikud koos kogukonnaühendusega Loov Viljandi on linnavalitsusele pakkunud lahendusi, kuidas jätkata Tartu tänava ehitust nii, et ei peaks vähendama rohelust vanalinnas. Abilinnapea sõnul võetakse see teema järgmisel linnavalitsuse istungil päevakorda.

Loova Viljandiga koostöös sündinud ideekavandi tutvustaja ja kohalikel valimistel valimisliidus Südamega Viljandis kandideeriva Kristina Libe sõnul kiirustab linnavalitsus Tartu tänaval Sakala toimetuse ees pärnade mahavõtmise ja parkla laiendamisega. Libe tegi linnavalitsusele ettepaneku, et too jätaks praegu haljasala uuendamata ja kaaluks teisi lahendusi, mis sobiksid paremini jalakäijatele ning jätaks võimalusi teistsugusteks linnaruumilahendusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles