Linnavalitsus peab kolmapäeval Uue tänava teemal ehitajaga nõu (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on praegu raske prognoosida, kui palju vaidlus puudekaitsjatega teetööde valmimist edasi lükkab ning kui suur on lisakulu linnale. Pilt on tehtud reedesel kohtumisel puukaitsjatega.
Abilinnapea Kalvi Märtini sõnul on praegu raske prognoosida, kui palju vaidlus puudekaitsjatega teetööde valmimist edasi lükkab ning kui suur on lisakulu linnale. Pilt on tehtud reedesel kohtumisel puukaitsjatega. Foto: Elmo Riig

Uue tänava puude tõttu tekkinud konfliktis on Viljandi abilinnapea sõnul palju lahtisi otsi, kuid on tõenäoline, et linn kannab selle tõttu rahalist kahju. Seda, kuidas edasi tegutseda ning kui suureks prognoositakse kallinemist, arutatakse ehitajaga kolmapäeval.

Pärast esmaspäevast linnavalitsuse istungit sõnas abilinnapea Kalvi Märtin, et linn kavatseb esimesel võimalusel, kas esmaspäeval või teisipäeval saata kohtule määruskaebuse. Kolmapäevaks on planeeritud kohtumine ehitajaga, et edasine tegevus üheskoos läbi arutada, sest teoreetiliselt võib puude mahavõtmiseta töid edasi teha, kuid pole kindel, millises mahus on see võimalik. "Võib juhtuda, et me ei saa edasi minna enne, kui teatud puud on ära võetud," sõnas Märtin.

On ebaselge, kui palju tööde lõpptähtaeg võiks edasi nihkuda. "Ma ei pea väga ebareaalseks, et see jääbki uude aastasse. Juhul, kui kohus ei tee väga kiiresti mingit selget otsust," nentis abilinnapea. "Kui nii lähebki, peavad linnakodanikud ja külalised üle killustiku sõitma ja ehitusobjekt jääb ühel hetkel pooleli."

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles