PÄEVAINTERVJUU Anu Oks: testimist vajavad kantripeolised peavad arvestama umbes pooletunnise ooteajaga

Üllar Priks
, reporter
Copy
"Urissaare kantri" on olnud alati sõbralik kogupereüritus ning niisuguseks soovib see ka jääda. Seepärast üle 2000 inimese 20. ja 21. augustil festivalialale ei lubata.
"Urissaare kantri" on olnud alati sõbralik kogupereüritus ning niisuguseks soovib see ka jääda. Seepärast üle 2000 inimese 20. ja 21. augustil festivalialale ei lubata. Foto: TaaVID Meedia

Reedel algava Urissaare kantrifestivali korraldajatel on kehtivate piirangute tõttu tulnud teha keerulisi otsuseid. Põhiline on see, et paljudele oodatud sündmus siiski tuleb ning nädalavahetusel samal territooriumil kontsertetendust "Nukitsamees 40" korraldades sai väljanuputatud kontrollimis- ja testimislahendus põhjalikult läbi katsetatud.

Anu Oks festivali korraldusmeeskonnast, kuidas keerulistes oludes ettevalmistused kulgenud on? Praegu on ju selge, et COVID-passi või negatiivse proovitulemuseta keegi platsile ei pääse.

Jaa, reeglid on tõesti pisut teistsugused. Võtsime endale paar päeva mõtlemisaega ning nuputasime, mismoodi me selle kõik nüüd ära korraldame. Ka piletimüük vahepeal vähenes ning kõik olid äraootaval seisukohal, et mis nüüd saab ja kas nüüd saab. Aga tundub, et saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles