Korraldaja süüdistab roheliste erakonda meeleavalduse kaaperdamises

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Eestimaa Roheliste pressiteate koostanud Aleksander Laane ütles, et erakond ei ole püüdnud teiste korraldatud üritusi kaaperdada, vaid lihtsalt infot jagada.
Eestimaa Roheliste pressiteate koostanud Aleksander Laane ütles, et erakond ei ole püüdnud teiste korraldatud üritusi kaaperdada, vaid lihtsalt infot jagada. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kolmapäevane erakonna Eestimaa Rohelised pressiteade, milles kutsuti inimesi ühinema Viljandi puude kaitseks korraldatava meeleavaldusega ja andma allkirja rahvaalgatusele puude toetuseks, tekitas pahameelt nende ettevõtmiste korraldajas, kelle hinnangul püüab rohepartei end teiste sulgedega ehtida.

Roheliste pressiteates, milles kontaktisikuks oli märgitud Viljandi piirkonna koordinaator Hannes Puu, räägiti linna kõrghaljastuse olulisusest ning kritiseeriti linnavalitsuse plaani Uue ja Tartu tänava remondi käigus mitukümmend puud maha võtta. Seejärel kutsus erakond üles allkirjastama rahvaalgatust kohe, kui see südaööl digitaalselt signeeritavaks muutub, ja osalema neljapäevahommikusel meeleavaldusel Uuel tänaval. Mõlema üleskutse juurde oli lisatud link, millest üks viis mittetulundusühingu Päästame Eesti Metsad Facebooki-lehele ja teine leheküljele rahvaalgatus.ee. Seda, et korraldaja pole Eestimaa Rohelised, vaid keegi teine, teates märgitud ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles